Páginas

divendres, 3 d’agost del 2012

Geiranger


Per tots aquells que vulguin poder sentir realment el fiord de Geiranger, no us podeu perdre l’excursió de la granja de Skageflä. Des d’aquí es des d’on es pot fer la típica foto de les postals del fiord de Geiranger i la famosa cascada “Las Siete Hermanas”.


Segons la oficina de turisme, són unes 3 hores d’excursió, però la realitat és que el ritme dels noruecs es bastant superior :-) així que millor comptar tranquil·lament 5 hores.

Per fer l’excursió cal agafar el típic vaixell creuer del fiord de Geiranger.  A l’hora de comprar els tiquets i al pujar al vaixell és necessari avisar de que volem baixar-nos a la granja de Skagefla i tornar caminant.

El creuer en qüestió és el de la companyia GeirangerFjord i el preu és de 200 NOK per persona  http://www.geirangerfjord.no/Geirangerfjord-Sightseeing
  

El creuer ens farà un circuit pel fiord i ens permet veure de ben a prop les famoses cascades de “Las Siete Hermanas” i “El Pretendiente”.







Al camí de tornada, el vaixell pararà al punt d'inici de l'excursió, tal i com havíem demanat.





A mesura que anem pujant, comencem a veure la famosa i tan desitjada vista de "Las Siete Hermanas". El camí és estret i l'alçada comença a ser vertiginosa, però per sort, el camí disposa d'un cable de seguretat que psicològicament ajuda molt :-) 


El camí estret continúa pujant


I per fi arribem a la granja de Skageflä


Una opció és tornar enrera i esperar al següent vaixell (és necessari avisar d'aquesta intenció a l'hora de comprar els bitllets) i l'altre opció es continuar el camí a peu per arribar a Homlong i Geiranger caminant. Nosaltres vam escollir aquesta segona opció.



El camí continúa sent espectacular .... i vertiginós. Sort del cable!!





Arribem a la granja de Homlongsetra. Ara ens queda el camí de baixada cap a Homlong ...




I finalment comencem a veure Geiranger al fons... Una horeta més i a descansar!!


Aquí està el nostre track que hem pujat a la web de Wikiloc